Drainlock™ med bolt

Sjøvannsbestandig, Høy kvalitet og Stabil ved lagring om bord!

Drainlock med bolt er spesielt utviklet for vedlikeholdsjobb og også til tette av hull, dekk drain og rør.

Drainlock med bolt passer for forskjellige oppgaver som nedsenkning i kjemikalier og / eller eksponering for høyere temperaturer.

Drainlock med bolt har topp og bunn består av korrosjonsbestandige materialer. Glasfiberforsterket polymedium (PA6), ikke-korrosiv 316L og oljebestandig. Gummi tetningsringer består av nitril og neopren. Derfor har Drainlock lang levetid.

Muligheter for bruk og applikasjoner.

Drainlock med bolt brukes hvor det er behov for å få flatter, for example brukes på kjørebanen som du kan kjører på pluggene.

Drainlock har et bredt utvalg av andre applikasjoner, inkludert:
VVS-operasjoner over hele industrien, innenlands og industrielt vann, kloakk og dreneringssystemer. Kanal og rørledning, svømmebassenger, støpe industri, som lekkasjetestplugger for alt rørarbeid, og mange andre.
Drainlock kan brukes som Spygatt Plugg, tetteplugg, ekspensjon plugg, sveising plugg, bygging, og mange flere applikasjoner.
Drainlock brukes også til å forsegle og beskytte tanker, fartøy, båt, seilbåt, skip og containere under transport.
Drainlock kan brukes i vann- og gassindustrien. så vel som de andre områdene hvor rør brukes eller hvor det er hull som skal blokkeres.
Drainlock produseres i dimensjon 1 "-12"

Drainlock er ikke designet for å bli brukt som plugger under trykk testing.Men ta kontakt med oss ​​hvis spesielle versjoner vil være interressant. Vi designer og produserer til kundens spesifikasjoner.

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn